Warning: Use of undefined constant premium_slider_trans - assumed 'premium_slider_trans' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/29/189929/lyckebyel.se/public_html/wp-content/plugins/premium-slider/admin.php on line 871 Belysning | Lyckeby Elinstallationer
  • http://www.lyckebyel.se/wp-content/uploads/2012/04/badrum2.jpg
  • http://www.lyckebyel.se/wp-content/uploads/2012/05/butik-1.jpg
  • http://www.lyckebyel.se/wp-content/uploads/2012/05/skena1.jpg
  • http://www.lyckebyel.se/wp-content/uploads/2012/05/hotell-1.jpg
  • http://www.lyckebyel.se/wp-content/uploads/2012/05/list1.jpg

Belysning

Att belysa sitt hem på rätt sätt gör underverk!

Vi Lyckeby Elinstallationer har ett brett utbud av armaturer för ljuskällor för energisnåla LED och halogen lampor.

Vi installerar alltid där basen för allt är säkerhet, funktion, kvalitet och utseende. Vi har garanterat armaturer som vi tror ska passa dig och dina behov. För att säkerställa installationerna så bra som möjligt, har vi valt att arbeta med kvalitetsprodukter i både material och design.

Downligts / Spotlights
Downligts / Spotlights kan användas på de flesta ställen, men vanligtvis som arbetsbelysning i kök, badrumsbelysning, stämningsbelysning, möbelbelysning, fasadbelysning eller som dekorativ allmänbelysning.

LED
LED-armaturer finns i olika utförande och kan ersätta halogenbelysningens flesta användningsområden. Armaturerna finns med varmtonat ljus, samt effektfulla ljusskenor för att vid dolda ytor skapa en stämningsfull belysning.

Halogen
Halogenarmaturerna finns i olika utförande, i fast eller riktbar modell, olika färger, material, funktioner och design.

Miljö och energi
Ur miljö- och energisynpunkt är helt klart LED-ljuskällor det bästa alternativet. De har fördelen med en låg energiförbrukning och längre livslängd jämfört med en halogenlampa.