Installation av belysning i Karlskrona

Belysning

Att belysa sitt hem på rätt sätt gör underverk!

Att belysa sitt hem på rätt sätt gör underverk!

Vi Lyckeby Elinstallationer har ett brett utbud av armaturer för ljuskällor för energisnåla LED-lampor.

Vi installerar alltid där basen för allt är säkerhet, funktion, kvalitet och utseende. Vi har garanterat armaturer som vi tror ska passa dig och dina behov. För att säkerställa installationerna så bra som möjligt, har vi valt att arbeta med kvalitetsprodukter i både material och design.

Plejd - Smart belysning

Med Plejd får du enkelt smart belysning. Produkterna installeras av en auktoriserad elektriker bakom befintlig lampknapp eller i elcentralen. När installationen är klar kan du enkelt styra belysningen från din vanliga knapp eller via appen Plejd, samt skapa scenarion och schemalägga din belysning.

Downligts / Spotlights

Downligts / Spotlights kan användas på de flesta ställen, men vanligtvis som arbetsbelysning i kök, badrumsbelysning, stämningsbelysning, möbelbelysning, fasadbelysning eller som dekorativ allmänbelysning.

LED

LED-armaturer finns i olika utförande och kan ersätta halogenbelysningens flesta användningsområden. Armaturerna finns med varmtonat ljus, samt effektfulla ljusskenor för att vid dolda ytor skapa en stämningsfull belysning.

 

Ge ditt hem mysfaktor

Det är inte alltid så lätt att sätta ljuset i ett rum. Hur många strömbrytare behöver du egentligen till en lampa? Ska det vara dimmbart? Oroa er inte vi på Lyckeby El hjälper er!

Miljö och energi

Ur miljö- och energisynpunkt är helt klart LED-ljuskällor det bästa alternativet. De har fördelen med en låg energiförbrukning och längre livslängd jämfört med en halogenlampa.